1,5 tonluk trafonun altında kaldı
Bursa'da feci bir iş kazası yaşandı. İşçilerden biri şantiyeye kurulacak bir buçuk ton ağırlığındaki elektrik trafosunun altında kaldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Osmangazi ilçesinde Panayır mahallesindeki bir şantiyeye inşaatta kullanılmak üzere elektrik trafoları getirildi.
Forklift yardımıyla TIR'dan indirilen trafolardan biri, bir anda aracın üzerinden kaydı. O sırada TIR'ın yanında bekleyen işçilerden Şerif Özdemir bir buçuk tonluk o trafonun altında kaldı. Arkadaşları hemen yardımına koştu. İtfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.
Hastaneye kaldırılan işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Trafoyu TIR'ın üzerinden düşüren forklift sürücüsü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası