1 Mayıs'ta yine arbede yaşandı
Ve her yıl olduğu gibi yine 1 Mayıs'ta İstanbul'da polis ve eylemciler karşı karşıya geldi. Yasak olmasına rağmen taksime çıkmak isteyenlere polis müdahale etti. 200'den fazla kişi gözaltına alındı. İşte arbede anları ve yaşananlar...
Arbede yaşandı, gözaltına alınanlar oldu. Taksim Meydanı'na izinsiz girmeye çalışan eylemciler, polis ekipleri tarafından engellendi.
Sabah saatlerinde Mecidiyeköy Meydanı'na gelen bir grup, ara sokakları kullanarak Taksim Meydanı'na çıkmak istedi. O grup polis ekipleri tarafından önce uyarıldı. Eylemciler uyarılara aldırış etmeyince gözaltına alındı.
Arbedenin yaşandığı bir diğer noktaysa İstanbul Beşiktaş oldu. Barbaros Bulvarı'nda toplanan grup, Taksim Meydanı'na çıkmak istedi. Göstericiler Taksim'e çıkmakta direnince gözaltına alınanlar oldu.
Hareketliliğin olduğu bir diğer noktaysa güvenlik önlemlerinin en yoğun alındığı yer Harbiye oldu. Taksim'e giriş ve çıkışlar kapatıldı ve izinsiz gösteri yapmak isteyenler ise polis müdahalesi ile karşılaştı.
Beyoğlu Tarlabaşı da arbedenin yaşandığı alanlardan biri oldu. Müdahalelerde 6 kişi gözaltına alındı.
Sloganlar eşliğinde toplanan başka bir grupsa Taksim Meydanı'na çıkmak için Galatasaray Meydanı girişine geldi. Bariyerleri deviren eylemcilere polis müdahale etti.
İstanbul'un çeşitli yerlerinde Taksim'e çıkmak isteyen gösteri yapmak isteyen toplamda 212 kişi gözaltına alındı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


BEDAŞ İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ 18 KASIM: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek?

SON DAKİKA | X ÇÖKTÜ MÜ (TWITTER) 18 KASIM 2025? X çöktü mü, neden açılmıyor? X, Spotify, Youtube ve Discord'da sorun!

Kafede içtiği kahveden zehirlendi: Ayben Özçilingir Turtura yoğun bakıma alındı! 2 kişiye gözaltı

GSB KYK bursu ne zaman yatacak, hangi tarihte? KYK BURSU 2025-2026 ÖDEME SORGULAMA EKRANI!

ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI 2025 E-DEVLET MEB | 15 bin sözleşmeli öğretmen atama başvuruları nasıl ve nereden yapılır? ÖĞRETMEN ATAMA TARİHİ!