1. yıldönümünde Manavgat yangını
10 gün, 220 saat, 60 bin hektar alan, onlarca köy, yiten canlar ve en acısı umutlar. Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz 2021'de yaşanan orman felaketinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Acılar ise daha dün gibi taze. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Ümit Sertabioğlu, o köyleri gezdi. Köylülerin acılarına kulak verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gök kırmızıya boyandı, simsiyah bulutlar her yanı sardı. Antalya Manavgat yangınının üzerinden tam 1 yıl geçti. Acılarsa hala yüreklerinde, taptaze.
Takvimler 28 Temmuz'u gösteriyordu. Saat 11:30'da 4 farklı tepeden dumanlar yükselmeye başladı. Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya, 21 farklı noktada onlarca köy ve mahalle alevlerle çevrildi. 220 saat boyunca süren yangın, tam 10 gün sonra 6 Ağustos'ta söndürülebildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor