100 metre için canlarını hiçe sayıyorlar
İstanbul Başakşehir'de her gün yüzlerce kişi trafiğin çok yoğun olduğu caddede, karşıya geçmek için bariyerlerden atlıyor. 100 metre daha yürümemek için, kendi canlarını da sürücülerin canlarını da riske atıyorlar.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Başakşehir Atatürk Bulvarı'nda vızır vızır akan trafikte, fazladan yüz metre yürümemek için canlarını tehlikeye atıyorlar.
Özellikle de mesai saatlerinde trafiğin hayli yoğun olduğu bir caddede biraz ileride yaya geçidi olmasına rağmen, otobüs durağında inenlerin karşıya geçme yöntemi, bariyerden atlamak.
Kendi canlarını hiçe saydıkları yetmiyormuş gibi çocuklarını da, sürücüleri de riske atıyorlar. Kimi yaptığı hatalı davranışın bilincinde, kimi ise üst geçit olmadığı için faturayı yetkililere kesiyor. Yaya geçidine kadar yürümeyenler üst geçidi ne kadar kullanırlar bilinmiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı