112'yi 2 ayda 22 bin 217 defa aradı
112 Acil Çağrı Merkezi, iletişime geçtiği kişilere acil durumlarda doğru ve hızlı yardım için kilit rol oynuyor. Ancak asılsız ihbarlar, gereksiz aramalar bazen buna engel olabiliyor. Adıyaman'da bir kişi sim kartsız bir telefonu kullanarak 2 ay boyunca 112'yi aradı. 22 binden fazla çağrı yapan o kişi ekiplerin çabasıyla bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
On değil, yüz değil. İki ayda tam 22 bin 217 defa çağrı merkezini aradı. 112 Acil Servis ekiplerini zor duruma sokan o kişi, uzun uğraşlar sonucu bulundu. Para cezası kesildi.
Adıyaman’da 112 Acil Servisi’ne deyim yerindeyse dadanan bir kişi sim kartı olmayan telefonu kullanarak, iki ayda 22 bin 217 defa 112 Çağrı Merkezi’ni aradı.
Şikâyet üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Numarayı geri arayan ekipler her aramalarında farklı cevaplar alınca, arkadaki sesleri takip ederek kadının adresini tespit etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!