2. Aşama Eğitimde veliler servisi tercih etmiyor | Video
Yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçildi. Öğrenciler kısıtlı sayıda ders için haftanın belirli günlerinde okula gidecek. Ancak aileler haftanın iki günü okula giden çocuklarını servise vermiyor. Pandemi ile birlikte işleri neredeyse durma noktasına gelen servisçiler ise devletten yardım bekliyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yüz yüze eğitimin 2. Aşaması başladı. Kısmen de olsa kırtasiye ve okul giyim mağazalarının yüzü güldü. Ancak salgının başından bu yana iş yapamayan servisçiler yine dertli.
Velilerin çoğu azalan ders saati nedeniyle çocuklarını servise yazdırmıyor.
Ebeveynler çareyi çocuklarını okula kendileri götürmekte buldu. Ancak, bu durum pandemi ile birlikte işleri neredeyse durma noktasına gelen servisçileri kara kara düşündürüyor.
Servis esnafına göre sorun ancak devlet desteği ile aşılabilir.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
Senede bir kere açıp sadece 10 gün yaşıyor! Dokunan yandı: Yüz binlerce lira cezası var!
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?