2018'de hırsızlık vakaları azaldı
İçişleri Bakanlığı, son bir yılın hırsızlık bilançosunu açıkladı. Verilere göre ülke genelindeki soygun olaylarında yüzde 20'ye yakın azalma var.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İçişleri Bakanlığı son dönemde artırılan güvenlik önlemleri sayesinde, hırsızlık vakalarının ciddi oranda düştüğünü açıkladı. 2017'de 100 binden fazla olan soygun olaylarının sayısının, 2018 yılında ülke genelinde 74 bine soygun olduğu da açıklamada yer aldı.
Aralık 2018'de 6 bine yakın ev soyuldu. Bir önceki yıla göre evden hırsızlık oranı yüzde 28 azalırken, İş yeri ve kurumdan hırsızlık vakaları da yüzde 18 düştü.
İçişleri Bakanlığı hırsızlık vakalarının yüzde 27'sinin aydınlatıldığı bilgisini de paylaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Önce yaz sıcağı, sonra kış soğuğu... Tarih belli oldu: 5 günde 2 mevsim!
HABER... Marmara Denizi için endişe veren açıklama: İstila etmiş durumda
EN YENİ HAYIRLI RAMAZANLAR MESAJLARI 2025! Hoş geldin Ramazan temalı, uzun, kısa, resimli Ramazan mesajları ve sözleri
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü personel alımı ne zaman, şartları neler? TKGM personel alımı kadro ve kontenjan dağılımı 2025
'Yaren Leylek ve Adem Amca', 14'üncü yılda da buluştu