22 yıl boyunca boşuna evlat acısı çektiler
28 yıl önce Kahramanmaraş'tan çalışmak için Almanya'ya gitmişti Kazankıran ailesi. Burada dünyaya getirdikleri bebek, iddiaya göre Almanya'daki bir hastanede karıştı ya da değiştirildi. Aile şimdi kaybettikleri oğullarını arıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
METİN GÜRCAN KİMDİR? Eski Asker ve Akademisyen Metin Gürcan'ın Rütbesi Neydi, Ne Kadar Ceza Aldı? Casusluk Davasında Karar Verildi!
Matematik Mühendisi Demet Ç. cinayetten tutuklandı! Korkunç detaylar ortaya çıktı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İZMİR ESHOT GREV: ESHOT Grevi Bitti Mi? İzmir ESHOT Grev Ne Zaman Bitecek? İzban Grevde Mi? İzmir Otobüs Seferleri Durumu