300 bin lira değerindeki güvercin ilgi odağı oldu
Erzurum'da düzenlenen Şebap Güvercin Festivali'nde otomobil fiyatına güvercinler podyuma çıktı. Festivalde yüzlerce kuş sergilendi. En pahalısının fiyatı ise dudak uçuklattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Türkiye Şebap Güvercin Federasyonu tarafından Erzurum'da Şebap Güvercin Festivali düzenlendi.
235 taklacı güvercinin podyuma çıktığı festival güvercin severler tarafından büyük ilgi gördü.
Festivalde, 300 bin lira değerindeki 'Başbar' adlı Erzurumlu bir iş insanına ait güvercin ilgi odağı oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Denizli'de tesettürlü kadına saldırı! O anlar kameraya yansıdı
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
BUGÜN Toplu Taşıma Bedava mı? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!