"3600 ek gösterge Ocak’ta Meclis'te"
Milyonların gözü önümüzdeki hem asgari ücret hem de 3600 ek göstergede. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat bilgin bu 2 beklentiye dair verdi mesajlarını. Haftalarda görüşmesi başlayacak olan asgari ücret görüşmelerine atıfta bulunan bakan "enflasyonun üzerinde bir zam" mesajı verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Memursen buluşmasında verdi mesajlarını. Memurların beklediği 3600 ek göstergenin Meclis'e getirileceğini açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in gündeminde milyonların büyük beklenti içinde olduğu yeni asgari ücret de vardı.
Memurun maaşını yüzde 38 düzeyinde artırdıklarını söyleyen bakan bilgin. "İşçilerimizde bu aşamayı gerçekleştirdiysek sosyal korumayı gerçekleştirdik" dedi. Memursen Genel Başkanı Ali Yalçın da 3600 ek gösterge için mesajı vardı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)