500 bin liralık soygun kamerada
İstanbul Beyoğlu’nda bir elektronik eşya mağazasının kepengini levyeyle açmaya çalışan hırsızlar, arkalarından gelen otomobile yol verdikten sonra soyguna devam etti. Kepengi kırarak içeri giren hırsızlar, iş yerinden yaklaşık 500 bin liralık malzemeyi çalarak kayıplara karıştı. O anlarda güvenlik kameraları da kayıttaydı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Görüntüler, 20 Kasım Pazar sabahı saat 8.30 sıralarında Karaköy Perşembe Pazarı’nda bulunan elektronik malzeme mağazası önünde kayda geçti.
Beyaz bir ticari araçla mağazaya yanaşan 5 şüpheli, işyerinin kepengini levyeyle kırmaya çalıştı. Bir süre sonra arkalarından bir otomobilin geldiğini gören zanlılar, o araca yol verdi. Sonrasında mağazaya giren hırsızlar, içerideki ürünleri araçlarına yüklemeye başladı.
Sabah iş yerine gelen Ahmet Bakırtaş, yaptığı sayımda hırsızların yüzlerce ürünü çaldığını fark etti. Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası
Adım adım Terörsüz Türkiye! Yeni süreç nasıl işleyecek? Abdulkadir Selvi yazdı...