6,8 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 39'a yükseldi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 39’a yükseldiğini açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Şuan 38 olan hayatını kaybeden vatandaşımızın sayısı demin aldığımız haberle 39 kişi oldu. Maalesef. İki kişinin daha enkazın altınada olabileceği ihtimali çerçevesinde bu çalışmalar devam ediyor. Bu dönemde hastanelerimize müracaat eden hasta sayısı 1605 kişi oldu. 1605 kişiden şuan hastanede tedavisi devam eden 93 yaralımız var. Bu 93 yaralımızından da 18 kişi yoğun bakım şartlarında tedavisi devam ediyor. Bu dönemde özellikle enkaz altından kurtarılan 45 yaralı oldu." ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması