Acil ekipleri hangi zorlukları yaşıyor?
Kazada, kalp krizinde 112 acil sağlık ekipleri hastalara ilk müdahaleyi yapan 112 acil sağlık ekipleri vakalara en kısa sürede ulaşmak için ise adeta zamanla yarışıyorlar. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Sercan Sever ve Güngör Yılmaz, 112 acil sağlık ekiplerine eşlik etti. Yaşadıkları zorlukları yerinde görüntüledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ölüm ile yaşam arasındaki çizgide her dakika bir mücadele içinde yaşıyor. 112 sağlık ekipleri hem İstanbul trafiğinde sürücülerle mücadele ediyor, hem de vakalarına en kısa sürede ulaşmak için yoğun çaba harcıyor. CNN TÜRK ekibi, 112 sağlık ekiplerinin bir günde yaşadıkları o zorlu mücadeleye tanık oldu. Tüm bu zorluklar içinde ortalama 5-6 dakika içinde vakalarına ulaşmak zorundalar. 112 ailesi için bir başka sorun asılsız ihbarlar.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Canlı yayında itiraf: Cinayette sır perdesi aralandı
Sivas'ta sır ölüm! 69 yaşındaki kadının cesedi Kızılırmak’ta bulundu
Sakarya'da feci kaza! TIR'lar alev aldı: Can kaybı var