Acil servisi böyle bastılar!
Sağlık çalışanlarına şiddet bu kez İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni karıştırdı. Acil servisten başka hastaneye sevk edilen hasta hayatını kaybedince yaklaşık 30 kişilik bir grup Okmeydanı Hastanesi'ni bastı, doktoru darp etti. Hastane dışında da devam eden olaylar ancak polis müdahalesiyle durdurulabildi. İşte o anlar...
Okmeydanı Hastanesi acil servisine göğüs ağrısı şikayetiyle 60 yaşında bir hasta getirildi. Acil serviste kardiyoloji hizmeti verilmemesi nedeniyle hasta 200 metre uzaktaki özel bir hastaneye gönderildi.
Hastanın gittiği özel hastanede hayatını kaybetmesi üzerine, ellerinde sopa ve bıçaklar olan 30 kişilik grup Okmeydanı Hastanesi'nin acil servisini bastı.
Acil servisi kullanılamaz hale getiren grup 3 doktor ile bir erkek hemşireyi darp etti. Araya girmeye çalışan bir polis de grubun saldırısına uğradı.
Hastane koridorlarında polisler ve hasta yakınları arasında yaşanan arbede güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.
Görevli polis yetersiz kalınca takviye polis ekibi çağrıldı. Arbede dışarda da devam etti. Polis kalabalığı dağıtamayınca hem biber gazı kullandı hem de havaya ateş açtı. Gazlı müdahale üzerine grup hastaneden ayrıldı. Saldırı sonrası sağlık memurları ve doktorlar, hemşireler gün boyu iş bıraktı.
Kobani ile yeniden gündeme gelen Hizbullah kimdir?
PKK- Hizbullah çatışması neden başladı, HÜDAPAR nasıl doğdu?
Seda Sayan'dan Aylin Nazlıaka'ya: Kaçak su senin beynini sulandırmış
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı