Acısını iyiliğe dönüştürdü
Terör örgütü PKK'nın hain saldırıları önce yaşadığı köyü yerle bir etti. Sonra da ailesini elinden aldı. Hakkari'den İzmir'e taşınan Mesut Demir, acısını iyilik hareketine çevirip şehit ailelerine yardım etmek için çabalıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hakkari Çukurca'da dünyaya gelen Mesut Demir 9 yaşındayken terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda babasını kaybetti. Acısı bununla da kalmadı.
Terörün gölgesinde geçen yılların ardından Mesut Demir İzmir'e taşındı.
Yaşadığı o günlerin acısını "İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" sayesinde dindiriyor.
Demir, kendisi gibi sevdiklerinden koparılan aileler için dernekte gönüllü olarak çalışıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama