hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin CNN TÜRK'te… Pendik için projeleri neler?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Yerel seçime geri sayım sürerken adaylar çalışmalarına hız verdi. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, CNN TÜRK ekibinden İlayda Karaca ve Buğra Benlioğlu'nun yayın konuğu oldu ve Pendik için projelerini anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye, 31 Mart’ta yerel seçimler için sandığa gidecek. Siyasi partiler de bu süreçte seçim kampanyalarına devam ediyor. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin de Pendik için vaatlerini ve projelerini CNN TÜRK Muhabiri İlayda Karaca’ya anlattı.

    Ahmet Cin’in açıklamaları şu şekilde;

    Biz yakın bir zamanda geçtiğimiz 5 yıl yaptıklarımızla ilgili bir lansman programı yapmıştık. Bugün de inşallah önümüzdeki 5 yılın planlamasını bitirdik şimdi planlarımızı, yapacaklarımızı anlatma fırsatını yakalamış olacağız. Büyükşehir belediye başkan adayımız Murat Kurum’a ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bu kısa zaman içinde önümüzdeki dönemde büyükşehrin mutabık kaldığımız konuları devreye alma zamanı gelecek ve 31 Mart akşamı inşallah Pendik’te rekor bir oy alarak ve Pendik’te Murat Kurum’a en yüksek desteği vererek onun da seçimi kazanmasını sağlayacağız ve 1 Nisan’dan itibaren kollarımızı sıvayarak planlarımızı gerçekleştirmeye başlayacağız.

    AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin CNN TÜRKte… Pendik için projeleri neler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "TOPLUMUN HER KESİMİNE HİZMET EDECEĞİZ"

    Toplumun bütün kesimlerine hitap eden çalışmaları yapıyoruz. Aslında Pendik’te çalışmalarımız belli noktaya geldi. Bundan sonraki süreçte insanlarımızın hem ulaşım hem yaşam konforunun arttırılması hem hizmet kalitesinin arttırılmasıyla ilgili çalışmalarımıza biraz daha ağırlık vermiş olacağız. Yine aynı şekilde yaşlılarımıza onların daha rahat şekilde hayatlarını sürdürmeye çalışacağız. Zaten gençlerle ilgili çok ciddi çalışmalarımız vardı. Onlarla her daim beraber olmaya alışmıştık. Bundan sonraki süreçte de genç kardeşlerimize hem maddi hem manevi destek vermek suretiyle onların gelişime katkı sunmaya devam edeceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow