hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'de önce tespit, sonra çözüm adımları gelecek

    KAYNAKCNN TÜRK

    AK Parti seçim sonuçlarına dair analizlerini 81 ilde yapacağı anket çalışması ile ortaya koyacak. Bundan sonraki süreçte ekonomiye dair yeni adımların atılması, parti kademelerinde takviye ihtiyacı olan yerlere ise gerekli müdahalelerin yapılması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti’de seçim sonrası çalışmalar bayram sonrası hızlanacak. Yapılacak anketlerde seçmenin neden sandığa gitmediği ya da tercihini değiştirdiği belirlenecek.

    ERDOĞAN: KENDİMİZE SORALIM NEYİ DAHA İYİ YAPABİLİRDİK

    31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’de ilk değerlendirme, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki MYK toplantısında yapıldı. Erdoğan’ın seçim gecesi genel merkeze girişinde kurmaylarının morallerini yüksek tutmaları gerektiğini vurguladığı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MYK toplantısında ise sakin bir tonda konuştu. Cumhurbaşkanı, "Çalışacağız, analiz edeceğiz, nerede yanlışımız var ben dahil dönüp kendimize bakacağız. Kendimize soralım neyi daha iyi yapabilirdik" dedi.

    AK PARTİ AÇIK UÇLU SORULARLA SEÇMENE GİDECEK

    Edinilen bilgilere göre AK Parti önümüzdeki süreçte öncelikle 81 ilde anket yapacak. Strateji ekibinin koordinasyonunda gerçekleştirilecek ankette seçmenin sandığa gitmeme sebebi, varsa oy tercihini neden değiştirdiği açık uçlu sorularla sorulacak. Ortaya çıkan sonuçlara göre teşkilatta ya da farklı alanlarda adımların atılması öngörülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GELECEK DÖRT YILLIK DÖNEMDE YAPILACAKLAR GÜNDEMDE

    Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurmaylarına gelecek 4 yıla odaklanmaları gerektiğini söylediği, yola metanetle devam etmek gerektiği vurgusunu yaptığı, ekonominin öncelikli gündem maddesi haline getirileceğinin altını çizdiği de öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow