Akar'dan Libya ve Hafter açıklaması
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hafter'in anlaşmayı imzalamadan Moskova'dan ayrılması hakkında açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise konuyla ilgili olarak " Libya’da ateşkesi mutlaka başaracağız. Olmaz olur mu, dünyanın sonu mu geldi? Hem Libya hem İdlib’de siyasi bir çözümle oradaki sükunun sağlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Akan kanın durması umudumuz" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Denizli'de tesettürlü kadına saldırı! O anlar kameraya yansıdı
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
BUGÜN Toplu Taşıma Bedava mı? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!