Akşener: "İnce'nin ittifakta olmasını isterdim"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Millet İttifakı içinde yer almasını istediğini söyledi. İnce’nin bir lince uğramasını doğru bulmadığını söyleyen Akşener, Deva Partili Sadullah Ergin'in CHP listesinden aday gösterilmesini de değerlendirdi; "Seçmeni anlama mecburiyetimiz var" dedi.
"Millet İttifakı’nın içinde yer almasını isterdim ama CHP’den kopmuş bir arkadaşımız olduğu için CHP’nin getirmesi gereken bir durumdu, memnuniyet duyardım."
AKŞENER: CHP'NİN GETİRMESİ GEREKEN BİR DURUMDU
Muharrem İnce'nin Millet İttifakı çatısı altında olmasını istediğini ancak CHP'nin bunu yerine getirmediğini savundu. İnce'ye yönelik eleştirilere yanıt verdi. "Sayın İnce’nin bir linçe tabi tutulmasını doğru bulmuyorum." dedi.
ERGİN'İN CHP LİSTESİNDEN ADAYLIĞI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Eski Adalet Bakanı Deva Partili Sadullah Ergin'in CHP listesinden aday gösterilmesini değerlendirdi.
AKŞENER: SEÇMENİ ANLAMA MECBURİYETİMİZ VAR
"CHP ile Deva Partisi’nin ortak bir liste üzerine çalıştıklarını herkes biliyor. ‘Niye böyle değerlendirdiniz?’ deme gibi bir hakkım yok ama seçmeni anlama mecburiyetimiz var."
DEMİRTAŞ'A VERDİĞİ KAHVALTI SÖZÜ
Akşener, HDP'nin tutuklu eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a verdiği kahvaltı sözüne ilişkin de konuştu.
AKŞENER: ŞEHİT ANALARINDAN HELALLİK ALSIN DİYEMEDİM
"Birkaç saniyelik tereddüttüm oldu. Şehit analarından helallik alsın diyemedim, Kürtler üzerine alınır. Bunun üzerine kıyamadım."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı