Albatros Parkı tartışması hakkında Büyükçekmece halkı ne düşünüyor? | Video
İstanbul Büyükçekmece'de bulunan son yeşil alanlardan biri Albatros Parkı imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde reddedildi. Peki o bölge ne olmalı? CNN TÜRK muhabiri Kaan Temeltaş ve kameraman Yasin Kamaloğlu Büyükçekmece halkına sordu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Burası İstanbul Büyükçekmece'de, yeşil kalmış son yerlerden biri Albatros Parkı. Parkın içindeki alan son zamanlarda tartışma konusu oldu. O alanla ilgili imar değişiklik planı İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclisine getirildi. İmar değişikliği planı İBB Belediye Meclisinde reddedildi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, o bölgenin belediyeye ait olduğunu belirtiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak