Alkolmetreyi üflemedi, trafikten 2 yıl men edildi | Video
Yeni yılının ilk saatlerinde denetim yapan trafik polisleri durdurdukları bir otomobil sürücüsüne alkol kontrolü yapmak istedi. Polisin yaptığı alkol kontrolünde alkolmetreye üflemeyi kabul etmeyen sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul'da trafik polisi yeni yılın ilk saatlerinde yine görevdeydi. D-100 Karayolu Merter mevkii yan yoldaki denetimler sırasında durdurulan otomobil sürücülerine hem belge hem de alkol kontrolü yapan polis ekipleri sabaha kadar iş başındaydı.
Ancak bir sürücü, polislere oldukça zor anlar yaşattı. Sürücü, ekiplerin yoğun çabasına rağmen alkolmetreye üflemedi.
Bir süre polisi oyalayan ve sokağa çıkma izin belgesi bulunduğu öğrenilen sürücünün ehliyetine, alkolmetreye üflemediği için trafikten 2 yıl men edildi. Sürücünün bindiği otomobil ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?