Almanca Olimpiyatı’nda şampiyon oldu
Sırada bizi gururlandıran bir haber var. Türkiye’den Buse Başak Kesimoğlu, Alman Öğretmenler Birliği ve Goethe Enstitüsü tarafından düzenlenen Almanca Olimpiyatları’nda altın madalya kazandı. Detayalar CNN TÜRK muhabiri Gaye Sude Kayışlı'nın haberinde.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Almancaya ilgisi olan Kesimoğlu'nun hedefi genetik mühendisi olmak. Bu atılan adım ile maraton başladı. Uluslararası Alman Öğretmenler Birliği ve Goethe Enstitüsü tarafından düzenlenen uluslararası Almanca Olimpiyatları’nın finali Hamburg’da düzenlendi. Yarışma 3 aşamada gerçekleşti.
Buse Başak Kesimoğlu, aylarca süren çalışma ve yarışmalardan sonra hedefine ulaştı. Sona eren olimpiyatta Kesimoğlu A2 seviyesinde "Dünyada Almancayı öğrenen en iyi öğrenci" ödülünü kazanarak dünya birincisi oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!