Altınok'tan ‘sahte anket’ çıkışı
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan sahte anket çıkışı geldi. Ankara'nın Sincan ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya gelen Altınok, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde algı yaratmaya yönelik sahte seçim anketlerin paylaşıldığını savundu ve “Bu anketlerin hiçbir doğruluğu yok" dedi.
Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, adaylığının açıklanmasının ardından yoğun seçim mesaisini sürdürüyor.
Bu kapsamda Ankara’nın ilçelerinde vatandaşla buluşan Altınok, Sincan Kültür Evi'nde 57 mahalle muhtarı ve 100 sivil toplum kuruluşunun temsilcileriyle bir araya geldi. Altınok'un gündeminde seçim anketleri vardı.
Sahte anketlerle algı yaratılmaya çalışıldığını kaydeden Altınok, geçtiğimiz genel seçimlere atıfta bulundu ve “Cumhurbaşkanlığı’nda da bu anketler yapıldı. Yapılan anketlerde yüzde 57 vardı. Anket neresi biliyor musunuz? Anket Sincan, burası en az yüzde 75” sözlerini kullandı.
Altınok, konuşmasında kendisinin fildişi kulelerinden seyreden insanlardan olmadığını ifade etti ve "Biz sosyal medyadan sahte paylaşımlar yapanlardan değiliz. Altınok sokağın adamı, Altınok halkın adamı" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Uzman isim 'evden çıkmayın' deyip uyardı: 'Aşırı' sıcak hava dalgası alarmı!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!