hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altınok'tan Yavaş'a 'takas' yanıtı!

    Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ‘Mal varlıklarımızı takas edelim’ çağrısına ‘Hazırım’ yanıtını verdi. Altınok ayrıca sosyal medyada kendisi ile ilgili kara propaganda yaptırıldığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhur İttifakı'nın Ankara Adayı Turgut Altınok, rakibi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın mallarını takas etme çağrısına “Babamdan annemden kalan tarlaları verelim. Yine Londra'daki evi satın alamayız. Hazırım. Ahlaksızca ve terbiyesizce çamur ve iftiralar atılıyor. Birisi babadan anadan kalmış mal, diğeri belediye başkanı olduktan sonra edinilmiş mal. Ahlaksızca, hayasızca iftiralar ve yalanlarla işi bu noktaya getirdi. 25 milyon oturduğu şu anki evi, hangi parayla aldı? Belediye başkanı olduktan sonra mı aldı? Onu da açıklasın” cevabını verdi.

    Altınok, Kırşehir Kaman Meşe Köyü Derneğini ziyaret etti. Orada yaptığı konuşmada, sosyal medyada kendisi ile ilgili kara propaganda yaptırıldığını söyledi.

    Turgut Altınok, “Sayın Yavaş’ın basın danışmanı mıdır, nedir? PKK’nı sitelere talimat veriyor, ‘Altınok’un aleyhinde haber yapın’ diyor. Hatta bunlardan biri tutuklanarak cezaevine atıldı. Bunlar PKK’lı hesaplar, yani bunlar ne milliyetçi, ne ülkücü, ne Atatürkçü, ne de vatansever olamazlar. Bunlar makam için her şeyini satan insanlar” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow