Anne ve 4 çocuğu yanan evde mahsur kaldı
Denizli Merkezefendi'de bir evde yangın çıktı. İçeride mahsur kalan anne ve dört çocuğu, demir korkuluklardan tırmanarak balkona çıkan mahalleli kurtardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yangın aniden tüm evi sardı. Anne ve dört çocuğu çaresizce kurtarılmayı bekledi.
Denizli Merkezefendi'de üç katlı bir binanın ikinci katında yangın çıktı. Alevleri görenler itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.
Ancak ekipleri bekleyecek zaman yoktu. Evde mahsur kalan anne çevredekilerden yardım istedi. Mahalleli demir korkuluklardan tırmanarak evin ikinci katına çıktı. Mahsur kalanlar son anda kurtarıldı.
Dumandan etkilenen anne ve çocukları hemen hastaneye kaldırıldı. Yangın ekiplerin bir saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Yanan ev kullanılamaz hale geldi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması