Aracı yayaların üstüne sürmüştü... Raporda davranışlarının bilincinde olduğu belirtildi!
İstanbul Bakırköy’de aracını kız arkadaşını darp etmesine tepki gösterenlerin üzerine sürerek 5 kişinin yaralanmasına neden olan sürücünün yargılanmasına devam edildi. Sanık için davranışlarının bilincinde olduğuna ilişkin rapor verildi.
2018'de İstanbul Bakırköy'de araç içerisinde tartıştığı kız arkadaşını darp etti. Aracını kendisine tepki gösterip müdahale eden kişilerin üstüne sürdü. 32 yıla kadar hapsi istenen sürücü Görkem Sertaç Göçmen'in yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.
5 kişinin yaralanmasına neden olan Göçmen, Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 9 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ardından dosya, mahkemenin sanığın akli dengesiyle ilgili inceleme yaptırmadığı gerekçesiyle istinaftan döndü. Davanın yeni duruşmasında Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin Göçmen hakkında düzenlediği rapor okundu.
Raporda sanığın davranışlarının bilincinde olduğu belirtildi. Göçmen'in eski kız arkadaşının yaralanması ile ilgili Adli Tıp Kurumu’ndan rapor gelmesi bekleniyor. Mahkeme, bu raporun akıbetinin Adli Tıp Kurumu'na sorulmasına ve raporun beklenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası
Adım adım Terörsüz Türkiye! Yeni süreç nasıl işleyecek? Abdulkadir Selvi yazdı...