hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arslan: "Kadıköy'de 40 proje hayata geçecek"

    KAYNAKCNN TÜRK

    Türkiye 31 Mart'ta yerel seçime gidiyor. Artık sayılı günler kaldı. Adaylar sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Onlardan biri de AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan. Bağdat Caddesi'nde vatandaşlarla buluşan Veli Arslan, tek tek projelerini anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Veli Arslan, ''Kadıköy ziyaretlerini yaparken bizim ocağımız olan inanç merkezimiz olan Şahkulu Sultana geldik. Benim özüm olan yer. Ben Tokat Erbaa Keçeci Baba Ocağına bağlı bulunan bir Alevi Bektaşi kardeşinizim.'' ifadelerini kullandı.

    Projelerinde bahseden Arslan, ''Biz Kadıköy projelerimizin lansmanını yaptığımızda bir tane de Cemevi sözü verdik.'' dedi.

    Arslan, ''Görev tebliğ edildikten hemen sonra sahaya çıktık. Neden Veli Arslan, Neden Kadıköy, Neden AK Parti? Kadıköy artık rejim istiyor, değişim istiyor. Kadıköy'de gerçek belediyeciliği hep beraber yapacağımızı düşünüyoruz.'' dedi.

    Veli Arslan, ''Biz Kadıköy'e hizmet etmek istiyoruz. Kadıköy'de dokunulmadık kimse bırakmayacağız. Biz insanların, Kadıköylü komşularımızın gönüllerine talibiz.'' şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow