Türkiye'nin en büyük çadırı yapılıyor
Yenikapı'da yapımı süren Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, mart ayında hizmete açılacak. Açıklama, merkezin inşaatında incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'dan geldi. Topbaş, yeni merkezin 'Türkiye'nin en büyük çadırı' diye nitelenebilecek kapalı bir mekan olacağını belirtti.
Yenikapı'ya Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi geliyor. Yapımı devam eden Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi ilgili ayrıntıları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş verdi. Topbaş, mart ayında açılması planlanan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezini inşaatında incelemelerde bulundu. İşçilerle merkezi gezen Topbaş, ince işçiliği devam eden inşaatın iç duvarına panel de monte etti.
Mekan, 10 bin metrekareye yakın zemini ve diğer alanlarıyla birlikte yaklaşık 18 bin 400 metrekare kapalı alana sahip. 10 bin metrekarelik salonun tamamı kullanılabileceği gibi, 3 ayrı mekan haline getirilip bölüm bölüm de kullanılabilecek gibi tasarlandı.
Kadir Topbaş, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde incelemelerini tamamlanması ardından yaptığı açıklamada merkezin büyüklüğü ve burada yapılabilecek etkinlikler konusunda da bilgi verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mecidiyeköy'de otomobil alev alev yandı
Takside dehşet dolu görüntü! Boynundan ve yüzünden yaralandı
Miras kavgası cinayetle bitti! Kardeşini yaralayıp yengesini öldürdü
Diyarbakır’da korkunç olay! Baba ve oğlu, elleri bağlandıktan sonra kamyonetin içinde ateşe verildi
Kağıthane'de şoke eden olay:. Tetikçi tutup eşinin dükkanını kurşunlattı | İşte o anlar...