Baba yadigarı aracıyla Türkiye'ye yardım getirdi

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Polonya'da yaşayan Hasan Marçin İlbeği, deprem felaketinde duyarsız kalamadı. Baba yadigari aracıyla 6 günde Hatay’a geldi. "Haberleri izlerken tansiyon hastası oldum" diyen İlbeği, şehir şehir gezip depremzedelere yardım malzemesi dağıtıyor. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Doğukan Yıldırımın özel haberi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

40 yıl önce o daha çocukken bu arabayla getirirmiş babası gurbet ellerden Türkiye'ye anısı çok diyor. 40 yıl sonra yine o arabayla yollarda depremzedeler için Polonya'da yaşayan Hasan Marçin İlbeği.

Baba yadigarı aracıyla Türkiyeye yardım getirdi

"ÜZÜNTÜDEN TANSİYON HASTASI OLDUM"

Üzüntüden duramadım Polonya'da diyor. 6 günde geliyor. Polonya'da yaşayan Hasan Marçin'in baba yadigarı arabasına yapıştırdığı simgelerin de bir anlamı var.

Baba yadigarı aracıyla Türkiyeye yardım getirdi

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

7 çocuk babası 59 yaşında Hasan Marçin Polonya'da 17 restoranı var. İş insanı memleket aşığı bir gurbetçi. Verdiği mesajlarsa çok duygulandırıyor. İlle de memleketim diyor.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow