Bağcılar'da 25'inci Gençlik Şöleni düzenlendi
Cumhuriyet'in 98'inci yıl dönümü Bağcılar'da coşkuyla kutlandı. 25’inci Gençlik Şöleni’nin düzenlendiği programda, cumhuriyet konseri verildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98'inci yılı Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda 25'inci Gençlik Şöleni yapıldı.
Şölende çeşitli spor dallarında İstanbul, bölge, Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ilk üç dereceye giren gençler ödüllendirildi. Ayrıca 2020 - 2021 eğitim öğretim döneminde YKS ve LGS’de Türkiye ve Bağcılar derecesi yapan 1’inci, 2’nci ve 3’üncülere de ödül verildi.
Şölen, sevilen şarkıcıların yer alması ile renklendi. Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş "Cumhuriyet Konseri" verdi. Konsere katılan binlerce genç, sanatçılarla coşku dolu dakikalar yaşadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?