Bahçeli'den çok sert sözler: Ayıklanma mevsimi başlayacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, alternatif bayram kutlaması hakkında sert konuştu: "Bana gelen bilgiler doğrultusunda Fethullah Gülen örgütlenmesi tarafından yapılan bir oyundur. Bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezindeki bayramlaşma töreninde konuşuyor. Bahçeli’nin konuşmasının satır başları şöyle:
"İslam ülkelerinde huzur küresel güçlerin hedeflerine mi bırakılacak? İslam ülkeleri içinde terörle mücadelede en tecrübeli olan, siyasi alan itibariyle de etkin konumu olan Türkiye’ye çok önemli görevler düştüğü kanaatindeyim. İslam ülkeleri barış ve huzur şurası Türkiye’nin öncülüğünde toplanmalıdır. Öncelikle İslam ülkeleri huzura kavuşturulmalıdır."
Bahçeli daha sonra sorulara yanıt verdi. Bahçeli'nin söyledikleri şöyle: "MHP’nin alternatifi olmaz. Ciddiye alıyor musunuz onları? MHP’de her arkadaşımız eşine dostuna arkadaşına iftar yemeği vermeyi düşünebilir. Razaman ayında teşkilatlarımız ve ülküdaşlarımız iftar yemekleri düzenlemiştir. Bunları saygı ile karşılarız ama bayram ayrı bir müessesedir. Bunun dışındaki bayramlaşma bana gelen bilgiler doğrultusunda Fethullah Gülen örgütlenmesi tarafından yapılan bir oyundur. Bir ayıklanma mevsimi başlayacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı