hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Işıkhan: "İşin üretimi kadar teftişi de önemli"

    KAYNAKCNN TÜRK

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu ve kurumsal hizmetlerin en son aşaması olan teftiş ve takibin, bir işin en önemli aşaması olduğunu belirtti. "Çalışmaların yansımalarını tespit edemezsek o iş tamamlanmış sayılmaz" ifadelerini kullandı. Bakan, kadın istihdamının artırılması, işsizlik ve kayıt dışılığın azaltılması amacıyla hayata geçirilen projelere de parantez açtı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Bir hizmetin ya da bir işin üretimi ve sunumu kadar önemli olan bir başka evre de hizmetin kontrolü ve takibidir.”

    Kamu ve kurumsal hizmetlerin en son aşaması olan teftiş ve takibin önemini bu sözlerle anlattı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "kurumsal çalışmalarımızın uygulama aşamasındaki yansımalarını tespit edemezsek o iş tamamlanmış sayılmaz" dedi.

    Bakan Işıkhan: İşin üretimi kadar teftişi de önemli

    “Bu alanda hayata geçirilecek her proje, kurumsal çalışmalarımızın başarıyla sonuçlandırılmasına olumlu katkı sağlamaktadır.”

    Bakan Işıkhan, "İş Teftiş Rehberlik ve Sosyal Diyalog Yoluyla İşyeri Uyumunun Güçlendirilmesi Projesi" nin açılış töreninde verdi mesajları.

    “Kayıt dışı çalışanlar, kadın ve genç işçiler, engelli bireyler ve yabancı işçiler gibi çeşitli çalışan grupları için; insana yakışır iş ortamının oluşturulmasına katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Işıkhan: İşin üretimi kadar teftişi de önemli

    Işıkhan, kadın istihdamının artırılması, kayıt dışı kadın istihdamının ve işsizliğin azaltılması amacıyla başlatılan İş Pozitif projesine de bir parantez açtı. “Bu projeyle inşallah işveren ve iş arayan arasındaki diyaloğu, çağımızın koşullarına uygun şekilde; hızlı ve çözüm odaklı şekilde tesis edeceğiz.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow