Bakan Özhaseki uyardı: Sakın yapmayın bela alırsınız
Yerel seçim yaklaşırken gündeme gelen imar affı ya da imar barışı gelecek iddialarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki sert yanıt verdi. "Af beklentisi ile iş yapanlar belayı satın almasın. Kesin yıkılır. İmar affı yok" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
"Bu işin affı maffı olmaz." Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim öncesi bu mesajı vermişti. Kahramanmaraş depremlerinin ardından imar affı ya da imar barışı gibi bir seçeneğe kapıları kapatmıştı.
Bu açıklamalara rağmen yine de yerel seçim öncesi imar affı gelebileceği iddiaları üzerine bir başka açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Özhaseki, Gazeteci Fatih Çekirge'nin özellikle sahil beldelerinde imar affı geleceği iddiasıyla yapılaşmaların olduğu sorularına yanıt verdi. Bakan, "İmar affı kesinlikle yok. Böyle bir beklentiyle iş yapanlar sakın yapmasınlar. Başlarına belayı satın almasınlar. Kesinlikle yıkılır" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı