Bakan Soylu: Sözüm ona valileri tehdit etmiş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı konser ve festivallerin iptal olmasına ilişkin valilere yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

KILIÇDAROĞLU: VALİLERİ UYARIYORUM

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bazı konserlerin iptal olmasını gündeme taşıyıp "Valileri uyarıyorum. Öyle kafanıza göre gençlerin eğlenmesini yasaklayacaksınız, biz hepimiz de boynumuzu eğeceğiz mi zannediyorsunuz? Konser yasaklamaya devam ederseniz, milyonları karşınızda bulacaksınız" paylaşımı yaptı.

SOYLU: GAYRIKANUNİ ORGANİZASYONA DEVLET İZİN VERMEZ

CHP liderinin bu sözlerine tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan "Sözüm ona valileri tehdit etmiş" dedi. İçişleri Bakanı, "Festival adı altında bir dizi sahtekarın gayrikanuni olarak yapmak istediği hiçbir organizasyona devlet izin vermez. Tehditlerin, oyunbazlığın, devlete sökmez. Valileri İmamoğlu ile karıştırdın galiba" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow