BAKAN TUNÇ AÇIKLADI! TUSAŞ'a hain saldırının soruşturmasında son durum
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, T625 Gökbey Helikopteri Teslimat Töreni öncesi açıklamalarda bulundu ve TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturmanın son durumunu CNN TÜRK'e anlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, T625 Gökbey Helikopteri Teslimat Töreni öncesi açıklamalarda bulundu.
Terörün kökü kazınıncaya kadar bu mücadelenin devam edeceğini belirten Bakan Tunç, bugünün çok anlamlı olduğunu söyledi.
Bakan Tunç, "GÖKBEY helikopterlerinin jandarmaya teslim töreni var. Tabi onların emaneti bu. Daha çok çalışacağız. Bu hainlere fırsat vermeden ülkemizi daha güçlü kılmanın mücadelesi içinde olacağız. Soruşturma sürüyor. Teröristlerin irtibatlarını araştırıyoruz, ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.
Soruşturmanın gizli olduğunu hatırlatan Bakan Tunç, "Teröristlerin irtibatları, daha önce yaşadıkları yerlerle ilgili bütün bunlarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Sonuçlar kamuoyuyla paylaşılacaktır.' şeklinde konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?