Bakan Yanık: Sözlerim bağlamından koparıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın Meclis Araştırma Komisyonu'nda kadına yönelik şiddete ilişkin konuşması, sosyal medyada eleştirilere konu oldu. Bakan Yanık, konuştuğu ifadelerin bağlamından koparılarak art niyetli bir şekilde gündeme getirildiğini ifade etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Meclis Araştırma Komisyonu'nda kadına yönelik şiddet verilerini değerlendirdi. O konuşmada, Ocak 2020'deki şiddet rakamlarının Şubat ve Mart aylarında tolere edilebilir bir şekilde arttığını ifade etmesi, sosyal medyada eleştiri konusu oldu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, konuşmasının bağlamından çıkarılarak ard niyetli bir şekilde gündeme getirildiğini ifade etti.
Komisyondaki konuşmasının tutanaklarını ve aile içi şiddet kayıt formlarını yayınlayan Yanık, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak şiddete karşı sıfır toleransla çalıştığını vurguladı, tolere etmek ifadesini istatistiksel açıklama için kullandığını belirtti
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?