hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakanlıktan, ''Temiz Teknoloji Girişimcilik Programı''

    KAYNAKCNN TÜRK

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı kapsamında kadın girişimcilere özel destek sağlanacağını açıkladı. Peki bu destek nasıl sağlanacak? Detaylar haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TEKNOLOJİ ALANINDA KADINLARA DESTEK

    Teknoloji alanında ilerlemek isteyen kadın girişimcilere yeni bir fırsat kapısı aralanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,  Küresel Temiz Teknolojiler Girişimcilik Programı kapsamında kadın girişimcilere özel destek sağlayacak.

    TEMİZ TEKNOLOJİLER PROGRAMI

    Program TÜBİTAK'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Amaç temiz teknoloji alanında faaliyet gösteren kadın girişimcilerin geliştirdikleri ürünlerin ticari performansının artırılması, yatırıma hazır hale gelmesi ve küresel pazara açılmaları. Bu kapsamda temiz teknoloji çözümleri, yenilikçi girişimcilere dönüştürülecek. Girişimciler ulusal ve küresel pazara hazırlanacak.

    ATÖLYE ÇALIŞMALARI VE YATIRIMCI BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

    Proje kapsamında kadın girişimcilere "Toplumsal etkide öncü kadın girişimci desteği", "Yenilikçi kadın girişimci desteği", "En iyi gelişim gösteren kadın girişimci desteği", "Genç kadın girişimci desteği" kategorilerinde destek sağlanacak. Girişimlerin yatırıma hazırlık seviyeleri uzmanlar tarafından değerlendirilecek, gelişime açık konularda takımların ihtiyaçlarına özel uzman danışman atanacak, ustalık atölye çalışmaları ve yatırımcı buluşmaları gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAŞVURULAR 15 MAYIS'A KADAR SÜRECEK

    Başvurular Bakanlığın internet sitesinden 15 Mayıs'a kadar yapılabilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow