Bataklığı doğa harikasına çevirdiler
Aydın'da atıl bir araziyi satın alıp, gece gündüz çalıştılar. Bataklığı bir doğa harikasına çevirdiler. Sema ve Arif Elibol Çifti'nin Arif Abi'nin Yeri ismini verdikleri mekan ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sema ve Arif Elibol, 20 yıl önce satın aldıkları atıl, bataklık araziyi doğa harikasına dönüştürdüler. 1997 yılında araziyi satın aldı Elibol çifti, çevredekilerin "Burayı alırsanız zarar edersiniz" sözlerine aldırmadılar, çok çalıştılar. Kelimenin tam anlamıyla yoktan var ettiler. Önce bataklığı temizlediler, sonra yapay gölet oluşturdular.
Yıllar önce diktileri ağaçlar şimdi boy vermeye başladı. Bataklığın yerinde şimdi balıkların ve ördeklerin yüzdüğü, sandalla gezinti yapılan gölet ve meyve bahçeleri var. Arif'in Yeri adını verdikleri mekan ziyaretçiler tarafından büyük ilgi duyuyor hatta düğün çekimleri için tercih ediliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?