Batık gemi yalnızlığına terk edildi
İstanbul Maltepe sahilinde 67 metre uzunluğundaki Türkiye bandıralı bir gemi fırtınaya yenik düşmüş, bir bölümü batmıştı. Aradan tam 2 yıl geçti. Sahilde batık halde yalnızlığına terk edilen o gemi, şimdilerde bölgeden kaldırılmayı bekliyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Görüntüler, İstanbul Maltepe sahilinden. Batık halde olan Türkiye bandıralı AYİŞ 1 adlı Ro-Ro gemisi tam 2 yıldır burada. Üstelik paslanmış halde. Çevre sakinleri ise 67 metre uzunluğundaki gemiden şikayetçi.
Gemi, sahilde oyun oynayan çocukların da ilgisini çekiyor. Geminin içine giren çocuklar oyun oynuyor, fotoğraf çektiriyor. Çevredekiler ise geminin bir an önce kaldırılmasını istiyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
-
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!