"Bayram günü ailemle il dışındaydım"
İstanbul'da cumartesi akşamı başlayan sağanağın ardından Esenyurt'ta yaşanan su baskınlarıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açiklama geldi. İmamoğlu kendisine yönelik eleştirilere de yanıt verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, açıklamasını Twitter üzerinden yaptı.
"Bayram günü, ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım" diyen İmamoğlu, sağanak sonrası yaşanan gelişmeleri takip ettiğini söyledi, "3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk" dedi.
İBB Başkanı, "İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır.Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı.
İmamoğlu, "Bayramda bile huzursuzluk çıkarmak isteyenler de yok değil" diyerek kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.
Ülkemizin ve İstanbulumuzun kavga ve kötülüğe değil, hizmet ve dayanışmaya ihtiyacı var. İBB hizmete ve dayanışmaya devam ediyor" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı