Beyoğlu'nda sahte estetisyene suçüstü
İstanbul Beyoğlu'nda kaçak estetisyen operasyonu vardı. Yıllarca yetki belgesi ve ruhsatı olmadan estetik merkezi işleten yabancı uyruklu sahte estetisyen, polis ve il sağlık müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan baskınla yakalandı. İş yeri ise zabıta tarafından mühürlendi.
Yıllarca ruhsatsız ve yetki belgesiz çalıştı. İnsan sağlığını tehlikeye atan o estetik merkezi, ekiplerin operasyonuyla kapatıldı.
Polis ve il sağlık müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'ndaki bir muayenehanede botoks, yağ aldırma ve yüz gerdirme gibi estetik işlemlerin yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, il sağlık müdürlüğü ve zabıta ekipleriyle birlikte söz konusu adrese baskın düzenledi. Herhangi bir evrak gösterilemeyince içerideki çok sayıda sedye, tıbbi cihaz ve ilaca el konuldu.
Muayenehaneyi işleten ve herhangi meslek yeterlilik belgesi de gösteremeyen Kasım Salih Cade'nin Türkiye'de oturum izninin de olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine şüpheli gözaltına alındı. Zabıta ekipleri iş yerini mühürlerken, gözaltına alınan Cade emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
Tuz Gölü'nde felaket: 2 bin yavru susuzluktan hayatını kaybetti
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?