Bez bebekler "umut" oluyor
Eda Gayır'ın özel gereksinimli bir oğlu var. Bundan yola çıkarak bez bebekleri özel gereksinimli çocuklar halinde yapıp internetten satıyor. Hem böyle olan tüm çocuklara hem de oğluna destek oluyor. CNN TÜRK muhabiri Dilay Dilaver ve kameraman Mehmet Bulut'un haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Eda Gayır el emeği işte gördüğünüz bu bez bebekleri yapıyor ama bu bez bebeklerin diğer bebeklerden bir farkı var bu bebekler özel gereksinimli çocukları temsil ediyor.
Bebekler bildiğimiz bez bebeklere benzemiyor. Hayatın içinde olan, özel gereksinimli kişilerin tıpatıp aynısı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama