Bilim Kurulu üyesi Kayıpmaz: Yeni kısıtlamalar yolda | Video
Vaka sayıları salgının başından beri en yüksek seviyeye çıktı. Peki tablo bu noktaya nasıl geldi? önümüzdeki günlerde salgının seyri ne olur? Yeni tedbirler alınır mı? Tüm bu soruları uzmanlar cevapladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Tedbirlere uyulmadı, günlük vaka sayısı 30 bine, ölüm sayısı ise neredeyse 200'e yaklaştı. Koronavirüs salgınında ortaya çıkan korkutucu tabloyu Bilim Kurulu üyesi Doç . Dr. Emre Kayıpmaz ve Prof. Dr. Mustafa Çetiner CNN TÜRK canlı yayınında değerlendirdi.
Bilim Kurulu üyesi Doç. Dr. Emre Kayıpmaz, artan vaka ve ağır hasta sayılarına dikkati çekti. Yeni ve daha sıkı tedbirlerin geleceğini söyledi.
Prof. Dr. Mustafa Çetiner'de ev içi bulaşa çok dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Tedbirlerin sıkı sıkıya uygulanması gerektiğini söyledi. Hastalığa ikinci kez yakalanmanın mümkün olduğunu ifade etti.
Çetiner aşı tartışmalarıyla ilgili de net konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...