Faruk Özlü: Yerli otomobil 2021'de piyasada olacak
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü CNN TÜRK'te Sultan Arınır'ın konuğu olarak gündemi değerlendirdi. Büyüme rakamları ve seçim gündemi hakkında görüşlerini paylaşan Özlü, yerli otomobil çalışmaları ile ilgili olarak da bilgi verdi. Küresel bir başarı hedeflediklerini dile getiren Özlü, "Derin araştırmalar yaptık, 2021 de piyasada olmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BUGÜN Toplu Taşıma Ücretsiz mi? YKS 21-22 Haziran 2025 toplu taşıma bedava mı? YKS Nedeniyle Otobüs, Metro, Metrobüs, Ankaray, İzban Bedava Mı?
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama