Bina yıkıldı, daireler duvarsız kaldı
İstanbul Fatih’te kentsel dönüşüme giren bir binanın yıkımı sırasında 2 binanın ortak duvar kullandığı ortaya çıktı. Bitişikteki daireler duvarsız kalırken, yıkım sırasında hasar alan binanın sakinleri ise korku içinde. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Halil Kahraman'ın haberi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul Fatih'te kentsel dönüşüme giren bina yıkıldı. 3 dairenin sakinleri duvarsız kaldı.
Şimdilerde moloz yığını olan 5 katlı bina için, riskli olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alındı. İki gün önce de yıkıldı. Müteahhit ne gerekçe ile duvarı yapmadı bilinmez. Ancak yıkımla birlikte iki binanın ortak duvar kullandığı ortaya çıktı. Yıkım sonrası daireler duvarsız kaldı. Apartman sakinleri ise korku içinde. İstekleri ise bir an önce hasarın giderilmesi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
Senede bir kere açıp sadece 10 gün yaşıyor! Dokunan yandı: Yüz binlerce lira cezası var!