Binali Yıldırım esnaf ve iş insanlarıyla buluştu
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarını Zeytinburnu'nda sürdürdü. Esnaf ve iş insanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ardından ölüm yıl dönümü sebebiyle merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.
Binali Yıldırım, Zeytinburnu’nda esnaf ve iş insanlarıyla buluştu. "Acil işlerden bir tanesi, tramvayın yerin altına alınması. Bunu liste başına yazdık" dedi ve ekledi: Toplu taşımada rahatlığı sağlamak için Çırpıcı ve Kazlıçeşme'ye aktarma merkezi kuracağız.
Binali Yıldırım, Necmettin Erbakan'ın 8. ölüm yıldönümü sebebiyle Merkez Efendi Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti, çiçek bıraktı. Erbakan ve şehitler için rahmet dileyen Yıldırım, "Yakın siyasi tarihimizin en önemli siyasetçilerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 8. yılı. Bu münasebetle kabri başında kendisini andık, dualar okuduk. Hocamızın mekanı cennet, ruhu şad olsun. Bütün bu memleket için çalışan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.
Binali Yıldırım, daha sonra Merkez Efendi Millet Kıraathanesi'ne geçti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!