hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu hafta hava nasıl olacak?

    Türkiye yeni haftaya sıcak başladı. Sıcak hava ne kadar devam edecek? Yağış bekleniyor mu? Ayrıntıları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yurt genelinde sıcaklıklar arttı. Yurt genelinde ise hafta sonuna doğru yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. Ardından ise sıcaklıklar tekrar düşecek.

    CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen detayları şu ifadelerle aktardı;

    YENİ HAFTADA HAVA NASIL OLACAK?

    Türkiye’de hemen hemen her yerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Yarın ise sıcaklıklar 5-6 derece daha artacak ve yaz havasındaki sıcaklıklara kadar erişecek Trakya’da 30 derece, Samsun’da 30 derece, İzmir 30 derece, Antalya 30 dereceyi geçecek. İstanbul ise 26-27 derecelere kadar ulaşacak.

    Yağış yok, önümüzdeki 3 gün bu sıcaklık artışlar devam edecek. Perşembe günü batı bölgelerden yağış gelecek. Trakya’dan başlayacak. Ege sahillerinden neredeyse bütün Batı Anadolu’yu yani Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege bölgesini kapsayacak bir yağışlı sistem geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    26-27 dereceye kadar çıkacak olan İstanbul'un kuzey ilçelerinde özellikle 28-29 dereceye kadar çıkan sıcaklıklar, hafta sonu 20 derecenin altına düşecek. Hatta bazı ilçelerde 16-18 dereceye kadar düşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow