Finansmana erişim sıkıntısı var mı?
Finansmana erişim sıkıntısı var mı? Bu soruya yanıt Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar'dan geldi. Çakar, kredi miktarının 12 kat arttığını söyledi. İş dünyasıysa bir kez daha finansmana erişim konusunda talepleri dile getirdi.
Finansmana erişim tartışmaları yaşanırken mesaj Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar'dan geldi. Çakar, bu yıl temmuz ayı ile birlikte kullandırılan kredi miktarının da geçen yıla kıyasla 12 kat arttığını açıkladı. Kamu Bankaları Genel Müdürleri reel sektörle bir araya geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde düzenlenen finansmana erişim istişare toplantısına katıldı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu sorunları bir kez daha dile getirdi. Bankalar Birliği Başkanı da yaptığı sunumla yanıt verdi. Hisarcıklıoğlu, “Artan işletme sermayesi ihtiyacı da dikkate alınarak, krediye erişimin kolaylaştırılması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.
Çakar, üretene destek devam edecek diye de ekledi. Çakar, “Üreten, yatarım yapan, istihdam yaratan, her bir müşterimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim ülkemiz büyümek zorunda bizim de o büyümeyi finanse edecek güç kabiliyet ve kaynağa sahibiz.” ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?