Çatalca'da kaçak yapılara yıkım
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri, Çatalca'da hazine arazileri üzerine inşa edilen 23 kaçak evi yıktı, 14 villanın sahiplerine ise, eşyalarını boşaltılmaları için yarına kadar süre verdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemeler sonunda Çatalca'da hazine arazileri üzerine yapılmış 37 kaçak ev ile villa tespit etti.
Ekipler, bugün Halaçlı, Karamandere ve Aydınlar mahallerindeki kaçak 23 evin yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım sırasında jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Halaçlı Mahallesi’nde bulunan 14 kaçak villanın yıkımında ise ekipler, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı. Yapılan görüşmeler sonunda 14 villanın sahiplerine, eşyalarını boşaltılması için yarın saat 08.00’a kadar ek süre verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!