Cemil Çiçek'ten PKK'ya katılan çocuklar açıklaması
Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Diyarbakır'da "çocukların kaçırılmasının" kabul edilebilir bir yanı olmadığını söyledi. Çiçek, "Kimse bunu masum bir hareket gibi görmesin. Bu süreci torpilleyen gayretlerden bir tanesi" diye konuştu. "Kaçırılan çocukların" bir an evvel ailelerine dönmesi gerektiğinin altını çizen Çiçek, çözüm süreci konusunda hayata geçirilecek yeni düzenlemenin içeriğinin ise yapılan yeni çalışmaların sonucunda net bir şekilde ortaya çıkacağını söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!